DONAȚII

Alături de Asociația 360 DEGREE puteți contribui la dezvoltarea educației formale si non formale, redescoperirea tradițiilor și a vieții simple a țăranului român, turismului (montan, rural, cultural), mediului înconjurător, facând donații la:

Denumire entitate nonprofit: Asociația 360 DEGREE
Cod de Înregistrare Fiscală: 28218758
Cont: RO40 RZBR 0000 0600 1337 3160
Banca: Raffeisen Bank – Agenția Vatra Dornei
Acceptăm donații de la persoane fizice de orice vârstă și de orice naționalitate care cred în campaniile și proiectele 360 DEGREE și doresc să le sprijine financiar.
2% DIN IMPOZITUL PE VENIT
Directionând 2% din impozitul pe venit către Asociația 360 DEGREE, vei contribui și tu la îndeplinirea obiectivelor noastre care vin în sprijinul comunității. Nu te costă nimic!
Denumire entitate nonprofit: Asociația 360 DEGREE
Cod de Înregistrare Fiscală: 28218758
Cont: RO40 RZBR 0000 0600 1337 3160
Banca: Raffeisen Bank – Agenția Vatra Dornei
Sau trebuie doar să completezi cu datele personale Formularul 230 (click aici pentru a descărca Formularul 230) dacă ai venituri din salarii sau Formularul 200 (click aici pentru a descărca Formularul 200 ) dacă ai venituri din alte surse. Termenul limită la care pot fi depuse formularele la Administrația Financiară de care aparții este 25 mai. Pentru depunerea formularului ai trei optiuni:
  • prin contabilul companiei la care lucrezi;
  • direct de tine la Administrația Financiară;
  • Trimise prin poștă recomandat.

SPONSORIZĂRI

Acceptăm sponsorizări din partea companiilor care dovedesc că au înțeles că profitul și progresul economic durabil sunt compatibile doar cu eforturi semnificative pentru dezvoltarea educației și protejarea mediului într-un mod în care generațiile viitoare își vor putea satisface aceleași nevoi pe care ni le asigurăm și noi astăzi.

Adresa noastră este: contact@360degree.ro

Denumire entitate nonprofit: Asociația 360 DEGREE
Cod de Înregistrare Fiscală: 28218758
Cont: RO40 RZBR 0000 0600 1337 3160
Banca: Raffeisen Bank – Agenția Vatra Dornei

 

Ce oferi de fapt?

Educarea copiilor și adulților și conștientizarea problemelor de mediu prin organizarea de tabere. Promovarea turismului rural și a meștesugurilor populare.

Ce este sistemul 2%?

Sistemul 2% permite contribuabililor persoane fizice să direcționeze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală. Este un sistem prin care cetățenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitele lor. Poți utiliza prevederea 2% în favoarea Asociației 360 DEGREE, deoarece suntem o entitate nonprofit înregistrată legal în România conform Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații.

De ce să folosesc prevederea 2%?

Pentru că ne poți ajuta să salvăm natura, turismul rural și meșteșugurile populare, educația copiilor și adulților. Ai acum șansa să arăți că îți pasă de ceea ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Prin prevederea 2% poți pune și tu umărul la acțiunile noastre!

Ce mă costă prevederea 2%?

Nu te costă nimic! Doar puțin efort să completezi formularul cu datele personale și să semnezi. Statul îți ia oricum impozitul, dar îți dă dreptul prin intermediul acestei prevederi să decizi ce se întamplă cu o foarte mică parte din acest impozit. Indiferent dacă folosești sau nu prevederea 2%, plătești același impozit pe venit.

Cât înseamna 2% în cazul meu?

Valoarea unui procent din impozitul pe venit crește progresiv odată cu valoarea salariului net. Dar, pentru noi, orice ajutor este important. Nu uita că orice faptă bună, oricât de mică, e mare!

Încă nu m-am lămurit. Vreau să știu mai mult!

Detalii suplimentare despre prevederea 2% poti găsi pe site-ul www.doilasuta.ro realizat de Asociația pentru Relații Comunitare sau sa ne contactezi telefonic, prin email, sau completând formularul de contact de pe site-ul nostru.