Beginners Climbing Camp este un curs de inițiere în tehnica de cățărare pe stâncă și a manevrelor de siguranță, pentru un progres rapid în atingerea obiectivelor propuse.

Locatii

Cursul poate avea loc în diferite locații din țară, precum: Munții Rarău, Cheile Șugăului, Cheile Bicazului, Cheile Râșnovului, Cheile Turzii, Rezervația Repedea – Iași, și altele.

Perioada

Aprilie – octombrie, cursuri de 1 – 6 zile.

Obiectivele cursului:

- cum să vă încălziți

- cum să vă asigurați partenerul

- cum să vă folosiți picioarele

- cum să vă poziționați corpul

- cum să folosiți diferite tipuri de prize

- tehnica de asigurare în maniera cap coardă

Pentru participarea la acest curs nu este necesară experiența sau cunoștințe anterioare în tehnicile de cățărare, ci doar buna dispoziție și dorința de a învăța lucruri noi.

Participanții vor fi sub supravegherea permanentă a instructorilor!

Echipament

Echipament necesar: tricou, pantaloni sport, încălțări (preferabil teneși cât mai strânși pe picior), magneziu (pentru a crește aderența).

Echipamentul specific: ham, cască, carabiniere,corzi, etc, va fi asigurat de către Asociația 360 DEGREE, cu excepția espadrilelor.

Înscrieri

Cursurile de escaladă se desfășoară în perioada aprilie – octombrie, iar înscrierea se poate face oricand printr-un email la contact@360degree.ro și este valabilă doar după achitarea taxei. Achitarea taxei se face prin depunerea sumei în contul Asociației 360 DEGREE:

 RO40 RZBR 0000 0600 1337 3160, Banca Raiffeisen Bank – Agenția Vatra Dornei

Prețul cursului variază funcție de durata și locația aleasă.

Te înscrii (singur sau împreună cu grupul tău de prieteni), te prezinți la locul desfășurării și de restul de ocupăm noi. Vei pleca cu un “rucsac” de cunoștințe ce îți va folosi pe viitor, amintiri de neuitat și, de ce nu, prieteni noi!

Persoanele interesate să participe la această tabără sunt rugate să ne contacteze din timp și să aplice demersurile pentru înscriere, astfel având asigurat locul cât și certitudinea disponibilității personalului în perioada aleasă.

Contact

Pentru informații și detalii suplimentare vă stau la dispoziție:

E-mail: contact@360degree.ro

Telefon: 0741 157 492.