Atitudine la altitudine! 2013-2014

septembrie 25, 2013 în Activitati, Atitudine la altitudine!, Blog de Florin Sarghe

ATITUDINE LA ALTITUDINE! își va deschide porțile pentru a 5-a oară!

Această școală a plecat de la ideea de a crește interesul tinerilor prin educația și responsabilizarea lor pentru a desfășura activități montane în condiții de siguranță, având și un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Astfel, proiectul nostru vine în sprijinul tinerilor ca o metodă de petrecere a timpului liber și de a evita sedentarismul. La finalul acestui proiect, tinerii participanți, vor avea pregătirea tehnică necesară organizării unei ture montane.

De ce să vii cu noi?

Ca să descoperi locuri frumoase din România alături de un grup de tineri iubitor de munte și de natură, pentru a avea parte de experiențe noi (tiroliană, supraviețuire, schi alpin), dar și pentru a-ți depăși propriile limite! ATITUDINE LA ALTITUDINE! este un test bun pentru a-ți testa capacitățile fizice și psihice!

Deschiderea școlii ATITUDINE LA ALTITUDINE! va avea loc în data de 9 octombrie 2013, ora 18:30, în Sala Conferință din cardul Casei de Cultură a Studenților – Iași (întrebați portarul și vă va îndruma către sală).

ATITUDINE LA ALTITUDINE! este o școală organizată de Asociația 360 DEGREE, cu sprijinul Asociației Salvatorilor Montani din România – Salvamont Vatra Dornei și Casa de Cultură a Studenților – Iași.

Cursurile se vor desfășura săptămânal (în fiecare miercuri) cu o durată de aproimativ 2 ore, iar odată pe lună cursantii vor avea parte de noi experiențe în aplicațiile ce se vor desfășura pe munte.

Vino și tu să înveți lucruri noi și să ai parte de experiențe de neuitat!